Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru İlanı
10 Mart 2024

AMELİYATHANE RESERTİFİKASYON DUYURU

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Ameliyathane  Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru İlanı

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 02.04.2024 tarihinde Ameliyathane  Hemşireliği SEP Sertifika Resertifikasyon Sınavı yapılması planlanmıştır. Sınav başvuruları 19.02.2024-01.03.2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-101785/2024-yili-subat-ayi-resertifikasyon-yenileme-sinavi-basvurulari.htmlsertifikali-egitim-programi-basvurulari.html linkinde yer alan “Resertifikasyon Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Resertifikasyon Sınav Sorumlusu :  Hadika BAĞCI  Tel: 04882213065-64 Dahili:1365 E-posta: gurbet.sever@saglik.gov.tr

Gerekli Belgeler:

-Resertifikasyon Başvuru Formu(imza/ Başhekim, SBH Müdürü ve Kendisi onaylı)

-Sınav Başvuru Dilekçesi – (imza ve Evrak kayıttan geçirilecek)

-Sertifika Aslı

- Diploma ve ya mezuniyet belgesi