Diyabeti Önlemek ve Diyabetli Hastalara Eğitim Okulu
10 Mart 2024

Toplumun duyarlılığını artırmak, konuya dikkati çekmek, farkındalık oluşturmak, toplumu bilinçlendirmek, değiştirtirelebilecek risk faktörleriyle diyabeti önlemek, oluşmuş diyabeti daha iyi yönetebilmek, komplikasyonlardan hastayı önlemek, hastaneye yatışları azaltılarak hasta ve yakınlarının yaşam kalitesini artırmak hedefiyle Eğitim ve Araştırma hastanemiz Endokronoloji ve diyabet birimi olarak düzenlemiş oldukları, Diyabet Okuluna tekrar başlandı. Her hafta salı günleri saat 12.30’da hastanemiz konferans odasında diyabet hasta, hasta yakınlarına, kendini diyabetten korumak isteyen herkes ve sağlık çalışanlarına eğitim verilmekte. Endokronoloji Uzmanı Hüseyin Soylu, diyabet hemşireleri, diyetisyenler, psikolog, sosyal  hizmet uzmanlarının da katılımıyla eğitimlerimiz devam etmekte. Yeni kayıtlar için diyabet birimine baş vurulması gerekmektedir.
3 (1).jpeg
3 (2).jpeg